Smartlukud Nutilukk

Moodne nutilukk, mida saad avada:

  • sõrmejäljega
  • koodiga
  • kiibiga
  • võtmega
  • äpist läbi bluetoothi
  • läbi interneti (lisandub moodul)


Lukuraam ja vasturaud on hinna sees.
Tasuta transport üle Eesti.

460,00 

checkmark  Minimaalne sissemakse alates 0.00 €
checkmark  Maksa mugavalt osamaksete kaupa
checkmark  Vali endale sobiv kuumakse
checkmark  Vastus taotlusele kohe

checkmark  Maksa 3 või 6 osas
checkmark  Esimene makse alles kuu aja pärast
checkmark  Ühegi lisatasuta

Kirjeldus

Modernse ja minimalistliku väljanägemisega nutilukk pea igale uksetüübile. Valikus on 3 erinevat värvi – must, kuldne ja hõbedane. Sobib ideaalselt inimestele, kes palju reisivad ja soovivad enda kodu lühiajaliselt välja rentida või peredele, kus on palju lapsi ja võtmed kaovad tihti ära. Lukk ise on kiire, lihtne ja mugav ning saab avada sõrmejälje, kiibi, koodi, võtme, TTLock äpiga (bluetoothiga ja läbi interneti – lisandub wifi moodul)

Ideaalne inimestele, kes hindavad kiirust ja mugavust.

Lisainfo

Toote nimi

Smartlukk

Värv

Must, Kuld, Hõbe

Avamise viisid

Äpp, sõrmejälg, pin-kood, IC-kaart, võtmed, bluetooth, wifi

Materjal

Alumiiniumsulam

Lukuraam

Ühe riiviga 5050

Sõrmejälje tüüp

FPC 160X160

Energia allikas

4.5~6.5v (4x AAA patarei)

Võtmete maht

≤300tk (sisaldab pin-koode, sõrmejälgi, kaarte)

Töötemperatuur

-20°C~70°C

Tööniiskus

10%~95%

Suurus

277*65*22.5mm

Ukse paksus

38mm~55mm

Garantii

2 aastat

Ava sõrmejäljega

3D sõrmejälje sensor - hoidke käepidemest ja vajutage selle avamiseks sõrmejälge. 100 sõrmejälge tuvastavad teid vähem kui 1–1,5 sekundiga ning sobivad ideaalselt lastele ja eakatele. Igale sõrmejäljele on äpis võimalik lisada tunnus, mis registreeritakse kellaajalise sisenemise ja väljumisega.

Ava koodiga

Vajuta virtuaalsel siferplaadil 5-kohaline kood. 100 koodi tuvastavad teid vähem kui 1-1,5 sekundiga ning sobib ideaalselt lastele ja eakatele. Igale koodile on äpis võimalik lisada tunnus, mis registreeritakse kellaajalise sisenemise ja väljumisega.

Ava kiibiga

Viipa IC-uksekiibikaart mööda virtuaalset siferplaati ning ava uks. 100 kaarti tuvastavad teid vähem kui 1-1,5 sekundiga ning sobib ideaalselt lastele ja eakatele. Igale koodile on äpis võimalik lisada nimetus mis registreeritakse kellaajalise sisenemise ja väljumisega ning saad ka määrata ajad, millal kiip avab ukse ja millal mitte.

Ava äpist Bluetoothiga

Ukse juurde jõudes ava TTLock äpp, kus vajutades luku ikooni, avad ukse 1-2 sekundiga.
Lisades lukule Gateway mooduli on võimalik lukku avada ka läbi interneti olles ise reisil või mujal kodust eemal. Lisaks sellele on võimalik äpis lisada aja piiranguga virtuaalseid koode ning mugavalt jagada töömehe või tuttavaga.

Ava äpist läbi interneti

Ukse juurde jõudes ava TTLock äpp, kus vajutades luku ikooni, avad ukse 1-2 sekundiga.
Lisades lukule Gateway mooduli on võimalik lukku avada ka läbi interneti olles ise reisil või mujal kodust eemal. Lisaks sellele on võimalik äpis lisada aja piiranguga virtuaalseid koode ning mugavalt jagada töömehe või tuttavaga.

Ava võtme või akupangaga

Sisesta võti luku all vasakul asuvasse lukusüdamesse ning keerates päripäeva saate avada ukse mehhaaniliselt ilma toiteta. Sobib hästi tagavara võtmeks, kui patareid peaks tühjaks saama või pole muud välist USB-C kaabliga toidet käepärast.
Lisaks võtmele on lukusüdamiku kõrval USB-C otsik, läbi mille saab lukule toidet anda ning ukse avada. Hea tagavara variant, kui patareid peaksid ootamatult tühjaks saama või pole mehaanilist võtit käepärast.

Sulle võib meeldida ka…